2 maj 2016 Upphandling | Pressmeddelande

Region Skåne bedömer att AffärsConcept är den mest kompetenta leverantören av upphandlingstjänster

Vi skriver avtal med Region Skåne. I konkurrens med flera duktiga leverantörer blev vi rangordnade etta. Det innebär att AffärsConcept är den leverantör som kunderna ska vända sig till i första hand när de inom olika upphandlingsområden behöver stöd av kompetenta upphandlingskonsulter.

Syftet med upphandlingen och avtalet är att knyta leverantörer, som kan erbjuda kvalificerade upphandlingskonsulter, till Region Skåne. Konsulterna kommer att vara ett komplement till Region Skånes egen upphandlingsverksamhet, och kommer att arbeta på uppdrag av Koncerninköp, Skånetrafiken eller Regionservice.

Det är mycket spännande att få vara delaktig i upphandlingar som syftar till att utveckla Region Skåne säger Maria de la Motte, Regionchef och ansvarig för AffärsConcepts verksamhet i Region Syd. Samtidigt ställer detta höga krav på oss då Region Skåne har bedömt att vi är den mest kompetenta leverantören av upphandlingstjänster på marknaden. Vi ser fram emot ett intressant och utvecklande samarbete.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar