3 mars 2015 Ramavtal

Expertgruppen på möbelmässan

Vi besökte möbelmässan tillsammans med några av medlemmarna i den expertgrupp som vi arbetat med kring vårt möbelavtal "Möbler 2013".

Peo Bengtsson, projektledare för ramavtalet Möbler 2013, anser att uppföljningen är mycket viktig för att kunna se och utvärdera resultat av genomförda upphandlingar. En del i detta arbete är att ha kontinuerlig kontakt både med leverantörer och avropande myndigheter.

Avtalsgruppen fick information om avtalets status, vilka de vanligaste frågeställningarna är och vad upphandlande myndigheter tycker om avtalet så här långt.

- Anslutningen till avtalet är mycket god och vi ser att vi kommer att bli ännu fler när de upphandlande myndigheterna upptäcker hur smidigt allt flyter för de som är med och avropar. Här upplever jag att leverantörerna verkligen anstränger sig för att skapa goda affärer, säger Peo.

Själva mässan bjöd på både inspiration och nyheter för branschfolk och andra. Prototyper från ett sextiotal fristående designers och skolor fanns att se i Greenhouse. I Designbaren möts mat och scen i ett helhetskoncept som byter skepnad år från år. Mer namnkunniga designers fanns att möta i utställningen Twelve där olika designmetoder presenterades.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar