28 maj 2015

Nyheter från vårt Skånekontor

Sedan den 5 maj erbjuder vi nu ett nytt regionalt ramavtal inom området däck och däckservice för kommuner, bolag och landsting/regioner i Skåne och inom Kalmar kommun.

Avtalet finns i olika omfattningar som vardera innehåller:

Del 1; endast köp av däck levererat till köparens adress. Delområdet omfattar även entreprenaddäck och däck till maskiner m.m.

Del 2; köp av däck med tjänsterna balansering och montering färdigt på bil. Tjänster som hjulinställning och förvaring av däck ska även de kunna erbjudas av leverantörerna.

Del 3; jourservice som tillhandahålls då köparna är i behov av att byta däck när fordonet inte kan framföras. Exempelvis vid däck- eller fälgskada.

Via ramavtalet "Däck och däckservice Skåne 2013" får du möjlighet att avropa däck och tillhörande tjänster enkelt och smidigt genom rangordning.

Upphandlingen har gjorts regionalt eftersom vi ser en ökad efterfråga för lokala/regionala avtal och att det är tydligt att man från UM:s sida ser en större nytta med dessa avtal eftersom kontaktvägarna oftast är korta och man värdesätter lokalkännedom.

Södra Sverige i allmänhet och Skåne i synnerhet är en köpstark region vilket i stor utsträckning grundar sig på det enkla faktum att det bor fler människor här än i övriga landet. Enbart i Skåne finns förutom Region Skåne (landsting), 33 kommuner och ca 140 kommunala och landstingsägda bolag.

Vi har sedan 2011 ett lokalkontor i Skåne där det idag arbetar 10 personer från hela koncernen. Det är mycket uppskattat att vi finns representerade lokalt och UM/UE uppskattar också den lokala samordningen och aktiviteterna.

SKL Kommentus finns på Baltzarsgatan 16 i Malmö, välkomna att hälsa på!

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar