5 november 2014 Övrigt

Trainee – en unik ingång till arbete hos oss

Vi vill ligga i framkant när det gäller att få igång ett traineeprogram inom offentlig sektor. Vi samarbetar därför med Academic Work som har ett brett kontaktnät med universitet, högskolor och yrkeshögskolor.
Därför genomför vi nu vårt första traineeprogram med start i september 2014.

Tanken är att vi ska genomföra ett traineeprogram varje år. Första gången är programmet inriktat på SKL Kommentus Inköpscentral och projektledning respektive upphandling.

Christoffer Stahrberg och Gussun Albadri började 1 september 2014 som traineer hos oss. Christoffer är inriktad på projektledning och är med i arbetet att projektleda våra upphandlingar, ett av hans projekt är "Förhyrning av lokaler". Gussun är inriktad på upphandling och är med i arbetet att genomföra våra upphandlingar utifrån upphandlingsprocessen, en upphandling som Gussun deltar i är "Skrivare och kopiatorer".

Traineerna får under sin traineeperiod genomföra "riktiga" arbetsuppgifter och de är till stor nytta för oss som organisation. De tittar även närmare på våra interna processer och hur vi kan effektivisera våra rutiner. De kommer även att få arbeta med avropsstöd till våra kunder. Traineeprogrammet pågår från 1 september 2014 till 31 maj 2015. Tanken är sedan att de ska bli anställda av oss som junior projektledare respektive junior upphandlingskonsult.

Läs mer på vår webbplats om du, eller någon i din bekantskapskrets, är intresserad att delta under nästa traineeprogram.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar