Välkommen till våra beställardagar i januari 2018

Varmt välkommen att anmäla dig till våra beställardagar för ramavtalen Arbetsplatser & elevdatorer 2015 och Programvaror & programvaror som molntjänst 2016.
Under januari bjuder vi in till beställardagar för att berätta mer om dessa aktuella ramavtal och besvara era frågor. Dagen är som vanligt kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Arbetsplatser och elevdatorer 2015

Ramavtalet omfattar hårdvaruprodukter uppdelat på två olika delområden beroende på om produkterna ska användas i arbets- eller utbildningssyfte, delområde 1 är arbetsplatser och delområde 2 är elevdatorer.

Till respektive delområde går det också att addera tjänster som exempelvis stöldskyddsmärkning, installationstjänster samt pedagogiska tjänster som utbildning av pedagoger och elever.

Läs mer om ramavtalet här

Programvaror & programvaror som molntjänst 2016

Ramavtalet innehåller flera förbättringar mot det tidigare avtalet och fyller de flesta programvarubehov. Det kan användas både för leveransavtal med successiva avrop (så kallad licenspartner) och enstaka beställningar. Du får dessutom bättre priser och villkor genom SKI:s volymavtal med Microsoft, Novell och IBM.

Läs mer om ramavtalet här

Vi besöker följande orter:

Måndag 22 januari, 13.00-15.30 - Stockholm, Hilton, Slussen, Guldgränd 8 (anmälan stängd)

Tisdag 30 januari, 13.00-15.30 - Göteborg, Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21

Anmälan till Beställardag

Arbetsplatser & Elevdatorer 2015 och Programvaror & programvaror som molntjänst 2016

Tisdag 30 januari, 13.00-15.30 - Göteborg, Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar