Ramavtalsområde

Entrémattor

Genom ramavtalet för entrémattor kan du köpa skrapmattor, köpa eller förhyra entrémattor och logomattor samt tjänster som tvätt och utbytesservice. Avrop på avtalet sker genom rangordning som är uppdelat på geografiska områden.

Information november 2016: Ändrad rangordning när CWS-boco och Mattab går samman

Mattab och CWS-boco fusionerar. Med sammanslagningen försvinner Mattab som eget bolag, vilket innebär följande:

* I de geografiska områden där Mattab är rangordnade, men inte CWS-boco, tas Mattabs plats i rangordningen över av CWS-boco.
* I de geografiska områden där både Mattab och CWS-boco är rangordnade, tar CWS-boco över den högsta placeringen i rangordningen.

Prissättning och villkor i övrigt förblir desamma. CWS-boco kommer leverera till Mattab-priser i de områden där de tar över Mattabs plats i rangordningen.

Ny rangordning per geografiskt område är publicerad under rubriken Entrémattor 2014 längst ned på sidan.

Ramavtalet för entrémattor omfattar:

Ramavtalsområdet entrémattor omfattar:

  • köp av skrapmattor
  • köp eller förhyrning av entrémattor och logomattor
  • tvätt och utbytesservice

Ramavtalets tjänster ska medverka till ett minskat slitage på golv, bättre hygienisk miljö samt trevligare entré- och inomhusmiljöer. Det handlar också om att underlätta renhållning av inomhusytor.

Du får via ramavtalet en flexibel lösning med köp och hyra av entrémattor samt en periodicitet i utbytesservicen.

Avropa och beställ genom rangordning

Ramavtalet är enkelt att tillämpa och att avropa från. Efter att du, eller annan utsedd person hos er, anmält avrop avropar du genom rangordning och beställer produkterna samt tjänsterna via vinnande leverantör. Läs mer om rangordning

Ramavtalet innefattar fyra leverantörer som är rangordnade (max tre) per geografiskt område.

Du hittar ramavtalet för entrémattor nedan. När du klickat upp ramavtalet hittar du även bilagor och mer detaljerad information.

Vem kan göra avrop?

För att ha möjlighet att avropa på våra ramavtal måste din myndighet först ha betalt den årliga serviceavgiften på 1 000 kronor. Myndigheten måste också ha anmält intresse för det här avtalet, en så kallad avropsanmälan. Hör med upphandlingsansvarig i din organisation om beslut finns om avrop på det här ramavtalet. Här kan du läsa mer om hur avropsanmälan fungerar.

Ramavtalet har förlängts till 2018-07-06.

Entrémattor 2014

3 leverantörer

Logga in för att se om du kan göra avrop

Avtalstid: 2014-07-07 till 2018-07-06

Ramavtalsområde: Teknik och energi

Ramavtalet Entrémattor 2014 omfattar köp av skrapmattor, köp eller förhyrning av entrémattor och logomattor samt tvätt och utbytesservice. Entrémattor 2014 gäller från 2014-07-07 och ersätter ramavtalet Entrémattor 2011. Ramavtal har tecknats med fyra leverantörer. Ramavtalsleverantörerna är rangordnade (max 3) per geografiskt område: • Länsvis indelning för 17 län • Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Västernorrlands län – varje kommun är ett geografiskt anbudsområde Rangordningen per geografiskt område hittar du på avtalsområdesnivå i länken nedan. Ramavtalet är enkelt att tillämpa och att avropa från. I det stora flertalet av de geografiska anbudsområdena har prisnivån sjunkit jämfört med föregående ramavtal. Totalt innebär det nya ramavtalet en prissänkning i nivån med ca 12,5%. Ramavtalet medger flexibla lösningar avseende köp och hyra av entrémattor samt periodicitet vad gäller utbytesservice och kombinerar därmed stordriftsfördelar med möjligheten att anpassa till lokala förhållanden och behov.
Levernatörerna till ramavtalet
Leverantör Kontaktperson
Berendsen Textil Service AB
Namn:
Björn Kristensson
Telefon:
040-36 80 75
:
Visa avtalet i Tendsign
Initial Sverige AB
Namn:
Niklas Hjelm
Telefon:
+46 8 41047348
:
Visa avtalet i Tendsign
CWS-boco Sweden AB
Namn:
Claes Olofsson
Telefon:
+4640239721
:
Visa avtalet i Tendsign

Tipsa en vän

Anmäl avrop

Börja med att logga in på Mina sidor. Där ser du även vilka avtal du är avropsberättigad på. Observera att du inte ska anmäla avrop för ombudsavtal.

Fråga kundsupport

Har du frågor som rör ramavtalet, avropsanmälan eller ditt avrop - kontakta kundsupport.
Tel: 08 525 029 96
E-post:

Vid behov vidarebefordrar kundsupport frågor till : , kategoriansvarig teknik och energi SKL Kommentus Inköpscentral.

Avtalsnytt

Prenumerera på ramavtalsnyheter inom bostad och entreprenad samt teknik och energi. Du får nyheter och information via e-post.

SKL Kommentus UC