Ramavtalsleverantörer Vitvaror 2016

Här hittar du en kort presentation på ramavtalsleverantörerna i rangordning samt kontaktuppgifter till deras ordermottagning.

Tvättstugemaskiner

1. Electrolux Laundry Systems Sweden Aktiebolag

Electrolux har ett brett urval av tvätt- och torkutrustning för professionellt bruk. Oavsett tvättstuga i flerbostadshus, torkskåp till förskolor, utrustning till äldrevård/städ, fritidsanläggningar eller hotell/restaurang analyserar man tvättbehovet och dimensionerar tvättstugan för bästa verksamhetsanpassning.

2. AB Podab

Podab är specialister på professionell tvättstugeutrustning till exempelvis flerfamiljshus, inom städsektorn och på brandstationer. Ambitionen är att det kompletta sortimentet av produkter, specialistkompetens och service ska leda till den bästa lösningen och ett bekymmersfritt ägande för kunden.

3. Miele AB

Titeln "Europas största familjeföretag inom vitvarubranschen" innehas av Miele. Man strävar ständigt efter att åstadkomma något bättre, vare sig det handlar om renhetsanalyser av glas eller ren tvätt varje dag för hotellgäster. Serviceorganisationens snabbhet och kompetens är ett viktigt komplement till den höga produktkvaliteten.

3. Servicebolaget Nord AB (Norrbottens län)

Servicebolaget Nord är ett av Norrlands ledande inom försäljning, service och installation av tvättstugor samt kök och vitvaror. Visionen består i att vara det självklara alternativet för bygg- och fastighetsbolag, kommuner och landsting vid nybyggnation eller renovering av tvättstuga och kök.

Vitvaror

1. Elektroskandia Sverige AB

Elektroskandia med varumärket Cylinda tar fram prisvärda Svanenmärkta maskiner anpassade för svenska förhållanden. De finns representerade i 48 butiker runtom i hela Sverige, samt i internetbutiken för beställningar dygnet runt. Kundstocken består till stor del av fastighetskunder inom allmännyttiga bostadsbolag.

2. Köksvaruhuset Klarabergsgatan AB

Köksvaruhuset har tre butiker i Stockholm. På Klarabergsgatan samlas försäljningen mot företag samt offentlig miljö och fungerar som återförsäljare för alla delar i Electrolux Home-konceptet. Företaget erbjuder kompletta köksinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter.

3. Servicebolaget Nord AB (Norrbottens län)

Se presentation av företaget ovan.

Småel

1. Elgiganten AB

Rikstäckande Elgiganten tillhandahåller ett brett sortiment av småel/ hushållsprodukter från de flesta leverantörer på svenska marknaden. Företagskundtjänsten är behjälplig med allt som även butikerna står till tjänst med - försäljning, information, problemlösning med mera.

2. NetonNet AB

Hemelektronikföretaget NetOnNet vill göra den senaste tekniken tillgänglig för alla. Genom 33 lagershoppar (fysiska butiker), e-handelssajter och det kundorienterade B2B-teamet vill man bli det mest naturliga valet för kunden.

3. Köksvaruhuset Klarabergsgatan AB

Se presentation av företaget ovan.

Tillbaka till Vitvaror 2016