Ramavtalsleverantörer VA-material 2015

Här hittar du en kort presentation på ramavtalsleverantörerna i rangordning samt kontaktuppgifter till deras ordermottagning.

Dahl Sverige Aktiebolag

Dahl är ett handelsföretag där den egna divisionen Dahl Mark & VA finns på 30 orter i Sverige. Utöver detta finns 70 lokala Dahlcenter-butiker samt eshopen. Sortimentet spänner över alla typer av produkter som används i kommunal VA-verksamhet. Varje dag utgår leveranser från företagets supportlager/logistikcentrum i Kallhäll utanför Stockholm till drygt 1600 svenska orter.

Ahlsell Sverige AB

Ahlsell, med anor tillbaka till 1800-talet, ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av artiklar och relaterade tjänster inom VA. Butiksnätet består av ett 100-tal fysiska butiker från norr till söder samt en webbutik. Centrallagret i Hallsberg är ett av de största i Europa och arbetar dygnet runt med att ta emot, packa och skicka i väg beställningar.

Onninen Aktiebolag

Onninen är ett helägt dotterbolag till finska Onninen Oy. Den internationella koncernen har ett brett sortiment av produkter och tjänster för tillverkning och underhåll av vatten och avlopp. I Sverige har företaget 20 Onninen Express-butiker från Lund i söder till Luleå i norr samt webbutiken OnnShop. Distributionscentret är beläget i Örebro.

Tillbaka till VA-material 2015