Ramavtalsområde

Kopieringspapper inkl. pall

Det här avtalet erbjuder dig kopieringspapper hos en leverantör. Du kontaktar leverantören direkt för beställning efter dina behov.

Avtalet vänder sig till dig som har behov av större mängder kopieringspapper. Du kan beställa papper kartongvis eller på hela pallar.

Ramavtalet för Kopieringspapper inkl. pall 2014 omfattar:

Kopieringspapper som finns i

  • vitt och färgat papper
  • arkivbeständigt papper
  • åldersbeständigt papper

Samtliga i kartong eller på pall. Övrigt sortiment finns presenterat i bruttoprislistan med fastslagen rabattsats.

I upphandlingen har vi bland annat ställt miljökrav från Miljöstyrningsrådets krav för tryck- och kopieringspapper. Den största miljöpåverkan för pappersprodukter sker vid produktionen i form av råvaruanvändning, utsläpp till vatten och luft samt energianvändning och därmed utsläpp av växthusgaser. Miljöstyrningsrådets krav är framtagna för att minimera miljöpåverkan från dessa områden.

Kontaktuppgifter till Lyreco finns till höger.

Vad händer efter avropsanmälan?

Efter avropsanmälan till oss tar det cirka 1 vecka innan leverantören Lyreco aktiverar dig mot det nya avtalet. Innan du fått återkoppling är din prislista utan SKI:s rabatterade avtal.

Produkter och avropspriser finns i Prisbilaga Kopieringspapper. Order över 300 SEK är fraktfritt och max leveranstid är 5 arbetsdagar.

Leverantören kan medverka till samordnad varudistribution, vilket innebär att leveranser ska ske till en omlastningscentral eller ett centralt lager istället för till varje enskild beställare. Varje enskild beställning är packad och adresserad till beställande enhet, för vidare distribution från det centrala lagret.

Vem kan göra avrop?

För att ha möjlighet att avropa på våra ramavtal måste din myndighet först ha betalt den årliga serviceavgiften på 1 000 kronor. Myndigheten måste också ha anmält intresse för det här avtalet, en så kallad avropsanmälan. Hör med upphandlingsansvarig i din organisation om beslut finns om avrop på det här ramavtalet. Här kan du läsa mer om hur avropsanmälan fungerar.

Stöd för avrop

För att underlätta vid avrop har vi tagit fram en vägledning. I den finns information om hur du enkelt kan tillämpa avtalet. Du hittar dokumentet nedan, under rubriken Kopieringspapper inkl. pall 2014.

Ramavtalet har förlängts till 2019-11-30.

Logga in för att se om du kan göra avrop

Avtalstid: 2015-11-30 till 2019-11-30

Ramavtalsområde: Förbrukningsmaterial

Levernatörerna till ramavtalet
Leverantör Kontaktperson
Lyreco Sverige AB
Namn:
Asser Grönroos
Telefon:
036-19 89 00
:
Visa avtalet i Tendsign

Tipsa en vän

Anmäl avrop

Börja med att logga in på Mina sidor. Där ser du även vilka avtal du är avropsberättigad på. Observera att du inte ska anmäla avrop för ombudsavtal.

Fråga kundsupport

Har du frågor som rör ramavtalet, avropsanmälan eller ditt avrop - kontakta kundsupport.
Tel: 08 525 029 96
E-post:

Vid behov vidarebefordrar kundsupport frågor till : , kategoriansvarig förbrukning, administration och kontor SKL Kommentus Inköpscentral

Frågor och svar

Hur mycket ryms på en pall?

48 kartonger A4 papper eller 24 kartonger A3 papper

Kan jag blanda olika storlekar och färger så att det blir en pall?

Ja. Vid beställningar av olika sorters kopieringspapper, (Ex. obestruketpapper, arkivbeständigtpapper, färgat papper eller papper i A3 respektive
A4 format etc.) kan allt levereras på en och samma pall. Förutsatt att antalet kartonger inte överstiger en hel pall (48 kartonger A4 papper eller 24 kartonger A3 papper).

Vad är en expressbox?

Det är en kartong med 2500 ark, som ej har omslagspapper runt sig. Gäller endast A4 storlek.

Kan jag beställa 1 kartong vitt papper?

Ja, du kan beställa allt från 1 kartong till halv eller hel pall med papper.

Är alla leveranser fraktfria?

Beställningar över 300 kronor i ordervärde är fraktfria. Om ordervärdet är under 300 kronor tillkommer en faktisk fraktkostnad (Lyreco tar 100 kronor).

Kontaktuppgifter Lyreco

Webbshop

:

Telefon kundtjänst 036-19 89 00. Öppet mellan 08.00-17.00 helgfria vardagar.

Godkända prisjusteringar publicerade

Prisjusteringar för 2018 som leverantören aviserat och fått godkänt enligt avtalsvillkoren är nu publicerade som uppdaterade prislistor

SKL Kommentus UC