Ramavtalsleverantörer Programvaror och programvaror som molntjänst 2016

Här hittar du ramavtalsleverantörernas företagsinformation samt kontaktuppgifter till ordermottagning i alfabetisk ordning.

Atea Sverige AB

Atea har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster – bland annat produktförsörjning, funktion och underhåll. Företaget är obundna mot tillverkare och leverantörer för att kunna rekommendera lösningar som ger störst kundnytta.

Caperio AB

Caperio levererar service, tjänster och produkter till såväl offentlig som privat sektor. De erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster, plattformar, molnlösningar samt stöd till företag och organisationer.

Crayon AB

Crayon optimerar kundens investeringar i avancerade IT-lösningar med ett brett erbjudande av konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Crayon hjälper till att ta rätt beslut bland alla möjligheter som programvarutillverkarna erbjuder.

Dustin Sverige AB

Dustin tillhandahåller smarta lösningar, brett sortiment och snabba leveranser för att tillgodose IT-behoven. Affärsenheten Dustin Licens har fokus på att hjälpa kunder att hantera sina immateriella tillgångar.

Insight Technology Solutions AB

Insight är en stor leverantör inom IT, mjukvara och tjänster till företag och organisationer. Man hjälper sina uppdragsgivare med långsiktiga, framtidssäkrade och intelligenta IT-lösningar.

SoftwareONE AB

SoftwareONE är specialiserade på mjukvara och allt som rör hanteringen av den. De verkar som ett stöd genom att ge oberoende, transparent och kvalificerad licensrådgivning.

Tillbaka till Programvaror och programvaror som molntjänster 2016