27 oktober 2015 Utbildningar | Ramavtal | Arrangemang

Högt tryck på e-förvaltningsdagarna

Den 7-8 oktober 2015 arrangerades e-förvaltningsdagarna på Nacka Strandsmässan i Stockholm. Årets program hade fokus på verksamhetsutveckling med it-stöd inom offentlig förvaltning. Tillsammans med ca 580 personer inspirerades vi av ett intressant program.

Vi fick många besök till vår monter på e-förvaltningsdagarna, vilket känns väldigt roligt. Där berättade vi om det stöd som vi har inom e-förvaltningsområdet. Dels om vårt ramavtal för e-arkiv, men också om våra konsulttjänster inom upphandling och utbildning. Bland annat erbjuder vi utbildning i offentlig upphandling där vi går igenom lagstiftning, kravställningar och hur man skriver en offertförfrågan. Läs mer om våra utbildningar här.

Ramavtal E-arkiv

Via vårt ramavtal för e-arkiv kan du köpa tjänster och produkter inom området e-arkiv. Du har även möjlighet att köpa konsulttjänster kring införande av e-arkiv. Vår målsättning med ramavtalet är att erbjuda ett gemensamt arbetssätt och ett förenklat avropsförfarande så att ni kan införa, förvalta och utveckla ett e-arkiv. Om du vill veta mer om avtalet är du välkommen att delta på vår telefonkonferens den 23 november. >> Anmäl dig här
– Avrop på ramavtalet e-arkiv 2013 har kommit igång ordentligt, vilket vi tycker är riktigt roligt säger Pia Hedenblad som är försäljningschef på SKL Kommentus.

Vi deltog också med flera talare

  • SKL Kommentus VD Eva-Lotta Löwstedt Lundell i panelsamtal på e-förvaltningsdagarna 2015VD Eva-Lotta Löwstedt Lundell höll ett panelsamtal om "Bättre e-tjänster genom dialog i upphandlingar".
  • Åsa Edman, chefsjurist, och Lars Arrhed från Advokatfirman Lindahl pratade angående "Samverkan kring IT-tjänster – ärdet möjligt?"
  • Försäljningschef Pia Hedenblad informerade om e-arkiv tillsammans med Caspar Alamander, nationell samordnare inom e-arkiv på SKL. Här var temat "Digital information som strategisk resurs".

SKL Kommentus var även en av sponsorerna på e-förvaltningsdagarna 2015.

Tipsa en vän

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar