Upphandlare till SKL Kommentus Inköpscentral

Vill du jobba på Sveriges bästa upphandlingsavdelning?

I vår senaste undersökning som vi gör tillsammans med Great Place to Work framgick det att alla våra medarbetare på upphandlingsavdelningen tycker att det här är en mycket bra arbetsplats och skulle rekommendera den till andra. De säger också att de ser fram emot att komma till jobbet, känner sig betydelsefulla och är stolta över vad vi åstadkommer här. Det totala resultatet för upphandlingsavdelningen låg på 96% och nu söker vi tre nya upphandlare som gör så att vi når upp till 100% och målet om att bli Sveriges bästa arbetsplats 2020!

Tjänsten

Som upphandlare hos oss kommer du att leda, driva och genomföra upphandlingar på nationell nivå, från förstudie till avtalstecknande. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor på upphandlingsavdelningen, våra kategori- och avtalsansvariga samt vår juridiska avdelning. Vi arbetar mycket med våra relationer både till kund och marknad genom bl.a. hearings och workshops varför du ska trivas i en roll med många kontakter både internt och externt. I tjänsten finns det möjlighet att representera Kommentus i externa sammanhang, exempelvis kundmöten, föreläsningar eller andra typer av event. Vi ser också att det är viktigt att du har förståelse för offentlig upphandling och därmed kan skapa bra förutsättningar för goda affärer.

Placeringsort för denna tjänst kan vara i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Kvalifikationer

  • Minst två års erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • God förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt självständigt ta fram texter
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Entreprenadkompetens är meriterande

Profil

För att lyckas hos oss ser vi att du har ett stort engagemang och är nyfiken. Du vill utvecklas och lära dig nytt men även dela med dig av dina kunskaper till andra. Vidare har du förmågan att driva stora projekt framåt och enligt tidsplan samt se den goda affären. Vi tror att du är en lagspelare som bidrar till en positiv laganda och som tycker om att bygga relationer och ha många kontaktytor. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 31 januari 2018, men vi kommer att göra ett löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Ansök här

Vi ser fram emot din ansökan!